DECR organiseert goedkope groepslessen in een gezellige en professionele setting in Rotterdam. Geen dure lessen met veel mensen van verschillende niveaus maar goedkope lessen in een kleine groep met mensen van hetzelfde niveau. In een groepscursus leer je samen met mensen van over de hele wereld. De meeste van onze studenten zijn expats en au pairs die in Rotterdam wonen, maar iedereen is welkom. Je zult veel gelegenheid krijgen om je spreken van het Engels te oefenen met de gespreksoefeningen tijdens de lessen. Al onze leraren zijn gekwalificeerde docenten Engels.

De groepscursussen zijn een perfecte combinatie van het leren van Engels terwijl je plezier hebt. De lessen vliegen voorbij door de verschillende soorten oefeningen die je in de les doet. Doordat de groepen uit maximaal zes personen bestaan, krijg je veel persoonlijke aandacht. Als jij vragen hebt of iets moeilijk vindt, willen de leraren jou altijd helpen. Dit kan zijn door het geven van extra oefeningen of door de grammatica nog eens uit te leggen.

 

Foto Bart met Cursisten

 

Groepscursussen Engels worden aangeboden op zes verschillende niveaus:

  • Beginner (0-A1)
  • Elementary (A1-A2)
  • Pre-Intermediate (A2-B1)
  • Intermediate (B1-B1+)
  • Upper Intermediate (B1+-B2)
  • Advanced (B2-C1)

De cursussen duren 15 weken en kosten 250 euro.

Privélessen

 

Privélessen zijn uitermate geschikt voor mensen die wat meer flexibiliteit willen hebben in de momenten wanneer ze les hebben. Verder geeft het je de mogelijkheid om de lessen aan te laten passen aan jouw specifieke wensen. Een individuele les kost 60 euro per uur. Hiervoor heb je een uur contact met een gekwalificeerde docent Engels die jou op jouw niveau en tempo verder kan helpen met het leren van het Engels. De lessen zullen plaatsvinden op onze lokatie aan de Benthuizerstraat in Rotterdam.

Met privélessen is het ook mogelijk om te focussen op jouw specifieke interesses. Moet je voor jouw werk bijvoorbeeld bepaalde specifieke termen kennen, dan komen deze in de les aan bod. Of je nu je gespreksvaardigheden wil oefenen of meer het Engels wil leren dat je tijdens je werk gebruikt, met privélessen kan het allemaal. Het lesprogramma wordt op jouw wensen aangepast. Ook als je een TOEFL- of IELTS-examen wil gaan doen, kan DECR je hierbij helpen.

 

DECR Private Lessons

 

Als je besluit privélessen te nemen zul je eerst een gesprek hebben met een docent van DECR. In dit gesprek kun je je wensen vertellen en zal onze docent meer vertellen over de methode van DECR. Het is voor ons belangrijk om precies te weten wat jouw wensen zijn zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden naar een hoger taalniveau.